ANTENNABOLT-WEBÁRUHÁZ A BP 1174.BOCSKAI U 29.

TEL:0612570573,+36309847295 MINDIGTV,FÖLDI ANTENNA, MŰHOLDVEVŐ,KAMION ANTENNABOLT.

Digitális átállás 2013.10.31-ig.

2013.07.31

 

ANTENNA WEBSHOP: 

www.antennazone.hu    Antennabolt Budán ZoneSat Kft.

www.antennabolt.superwebaruhaz.hu

A következő leírás a MINDIG TV ÁTÁLLÁS HIVATALOS WEBLAPJÁRÓL VAN LEMÁSOLVA mert itt szinte mindent leírtak! 

www.atallas.hu 

Kiket és mikor érint?

Amennyiben Ön jelenleg lakóhelyén 3 tévécsatorna – M1, RTL Klub, TV2 – adását látja, tető- vagy szobaantennával fogja az adásokat, és nem fizet előfizetési díjat egyetlen szolgáltatónak sem, akkor Ön az analóg földfelszíni televíziós sugárzást használja, így közvetlenül érinti a digitális átállás.

Kiket és mikor érint?

Amennyiben Ön a nyaralójában, hétvégi házában 3 tévécsatorna – M1, RTL Klub, TV2 – adását látja, és nem fizet előfizetési díjat egyetlen szolgáltatónak sem, akkor Önt is érinti a digitális átállás.

Amennyiben Önnek a lakóhelyén van olyan televíziókészüléke (például a hálószobában, gyerekszobában stb.), amelyen 3 tévécsatorna – M1, RTL Klub, TV2 – adását látja, és ehhez a készülékhez tető- vagy szobaantenna csatlakozik, akkor Önt is érinti a digitális átállás.

 
Digitális átállás
Lekapcsolás első fázis - 2013. július 31.

Mit kell tennie?

Az átállás az analógról a digitális földfelszíni televíziós műsorszórásra, azaz a MinDig TV-re egyszerű feladat. Annak érdekében, hogy Ön továbbra is zavartalanul tudjon televíziózni, be kell szereznie a vételhez szükséges jelátalakító dekódert, amennyiben nem integrált (DVB-T MPEG-4 tunerral ellátott) tévékészüléke van. A szükséges DVB-T MPEG-4 dekóderek széles választékban megtalálhatók nálam a BUDAPEST 1174.Bocskai 29-ben ANTENNABOLTBAN. Ezt a meglévő tévékészülék és az antenna közé kell csatlakoztatni.

Amennyiben saját maga vásárolja meg a készüléket és végzi el az üzembe helyezést:

Javasoljuk, hogy MinDig TV matricával ellátott dekódert válasszon. Amennyiben antennára is szüksége van, a kiválasztásban és beüzemelésben segítünk.

Amennyiben szakembert, szerelőt kíván megbízni a feladattal:

Javasoljuk, hogy a lakókörzetéhez közel található szerelőjét hívja ki LIPTÁK IMRE ANTENNA SZERELŐ 06309847295.

Milyen eszközök kellenek?

Milyen dekódert vegyek?

Kétféle jelátalakító készülék, azaz dekóder kapható.

Az egyik csak az ingyenesen fogható 7 tévécsatorna megjelenítésére alkalmas, un. kártyaolvasó nélküli készülék.

A másik a kártyaolvasós készülékek csoportja. 
Amennyiben ilyen készüléket vásárol, úgy akár azonnal, akár a későbbiekben még több csatornára is előfizethet a MinDig TV Extra szolgáltatás keretében.

Javasoljuk, hogy MinDig TV matricával ellátott készüléket válasszon.  A MinDig TV matrica garanciát jelent arra, hogy a készülék alkalmas a digitális földfelszíni televíziós sugárzás vételére.

Miért érdemes MinDig TV matricás vevőkészüléket választani?

Milyen eszközökre van szükség a MinDig TV vételéhez?

 

A legfontosabb: a meglévő televíziókészülékét nem kell lecserélni!


1. Hagyományos, un. katódsugaras tévékészülék

Amennyiben hagyományos, un. katódsugaras készülékkel rendelkezik, úgy szükség van egy jelátalakító készülékre, azaz egy dekóderre, amit a tévékészülék és az antenna közé kell csatlakoztatni. Amennyiben eddig is előfizetési díj nélkül televíziózott, abban az esetben tető- vagy szobaantennával nézte az adást. A legtöbb esetben az eddig használt antenna és kábelezés is megfelelő a digitális televíziós jelek vételére.

 

Amennyiben a dekóder beüzemelését követően nem jelenik meg a kép a tévékészüléken, érdemes átnéznie a kábelezést és a csatlakozókat, előfordulhat, hogy szükség van az antenna vagy a kábelek lecserélésre. Ilyenkor célszerű szakember segítségét kérni, aki meg tudja állapítani, hogy milyen antennára van szükség, illetve a vételi összeállítás mely eleme okozhatja a problémát.


2. Laposképernyős tévékészülék, régebbi típusú

Amennyiben régebbi típusú (jellemzően 2008 előtt gyártott) laposképernyős készüléke van, az abba beépített jelátalakító (DVB-T MPEG2-es tuner) önmagában nem alkalmas a magyarországi digitális földfelszíni televízióadás, azaz a MinDig TV vételére. Ebben az esetben is szükség van a jelátalakító dekóder beszerzésére. Természetesen ebben az esetben is meg kell vizsgálni az antennát, a kábelezést és a csatlakozókat, amennyiben a dekóder segítségével sem jön be a tévéműsor.

3. Laposképernyős tévékészülék, új típusú

Amennyiben Önnek új típusú (jellemzően 2008 után gyártott) lapos tévéje van beépített DVB-T MPEG-4 tunerrel, ebben az esetben nem kell más a digitális földfelszíni televízióadás, azaz a MinDig TV vételéhez, mint egy megfelelő szélessávú UHF tető- vagy szobaantenna.A lekapcsolás ütemezése


I. ütem lekapcsolása: 2013. július 31
.

I. ütem lekapcsolása: 2013. október 31.

Az antenna állításában nagy segítség a következő webcím:

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 39
Tegnapi: 293
Heti: 1 941
Havi: 5 100
Össz.: 1 482 027

Látogatottság növelés
Oldal: DIGITÁLIS ÁTÁLLÁS 2013
ANTENNABOLT-WEBÁRUHÁZ A BP 1174.BOCSKAI U 29. - © 2008 - 2018 - sat.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: műhold lista - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »