ANTENNABOLT-WEBÁRUHÁZ A BP 1174.BOCSKAI U 29.

TEL:0612570573,+36309847295 MINDIGTV,FÖLDI ANTENNA, MŰHOLDVEVŐ,KAMION ANTENNABOLT.

ANTENNABOLT BUDÁN és ANTENNA WEBSHOP A II.KER FRANKEL LEO ÚT 47!

ANTENNA SZERELÉS,JAVÍTÁS,ELADÁS és BEÁLLÍTÁS GYORSAN !

ANTENNA WEBSHOP: 

www.antennazone.hu    Antennabolt Budán ZoneSat Kft.

www.antennabolt.superwebaruhaz.hu

MILYEN SZOLGÁLTATÓVAL KÖSSEK SZERZÖDÉST?GYAKRAN FELTETT KÉRDÉS.

1.INGYEN ADÁSOKAT AKAR-E NÉZNI VAGY ELŐFIZETÉSEST?

Ingyen adások vételi lehetősége a következő:

1.Analóg földi vétel (M1,TV2,RTL) vagy MinDigTv földi digitális vétel (M1,M2,TV2,RTL,Duna1,Duna2) vagy műholdas vétel különböző műholdakról(kb:800adás de általában külföldi,M2,Duna1,Duna2 Magyar)! A weblapomon megtalálja a különböző szerelési lehetőségeket.

Előfizetésses adások vétele a következő:

1.Földi digitális vételre MinDig Tv Extra alap(990Ft/hó) vagy családi csomag (1990Ft/hó)1db TV-re. Több Tv-re is van vételi lehetőség ha Antenna Hungária-val szerződik havi díjas csomagra.

MinDig Tv HD vevőkMinDig Tv Extra HD vevőkMinDig Tv Extra kártyák

2.Kábel Tv (T-Home,DIGI,UPC,stb) digitális vagy analóg,különböző csomagokkal 10-80csatorna vétele akár több Tv-én is(500ft-tól-7-8-9000Ft-ig).


t-home.gif                  UPC

MŰSZERES MÉRÉS,BEÁLLÍTÁS és JAVÍTÁS GYORSAN és OLCSÓN!


3.DTH műholdas szolgáltatók( UPC DIRECT,DIGI TV,T-HOME SAT,B-TEL,HELLO HD,ANTENNA DIGITÁL) csak digitális vétel lehet HD adásokat is nézni 10-80db csatorna akár 4TV bekőtés is lehetséges.Havi vagy éves díj 890Ft-tól-7-8-9000Ft-ig.


UPC DirectDIGI TV

T-HomeBTEL műholdas TV szolgáltató


2.HOL LAKIK ? Budapesten vagy vidéken?

Budapesten lakik: A fővárosban általában mindenféle antenna bekötés lehetséges (Kábel Tv,Mindigtv,Műholdas DTH szolgáltatók).

Vidéken lakik: A vidéki kábeles ellátottság nem mindig jó,de a Mindigtv,műholdas DTH szolgátatókkal tudunk szerződést kötni bárhol az áraikat kell figyelembe venni.

3.MILYEN ADÁSOKAT SZERETNE NÉZNI ?


Digitális adásokat (sok magyar adást) akár HD minőségben több Tv-én ezt majdnem minden szolgáltató tudja adni,de a szabadon vehető műsorok is jó minőségüek. 

4.MILYEN TV-je VAN VAGY MILYEN TV-én AKARJA MAJD NÉZNI AZ ADÁSOKAT?

Hagyományos képcsöves színes Tv:  A hagyományos Tv-re lehet kábel Tv-ét,Mindigtv(dekóderrel),műholdas DTH beltéri set top box-ot csatlakoztatni. A hagyományos TV-én nem tudunk HD minőségű adásokat nézni ezért nem kell a HD set top box elég a sima digitális beltéri egység.

LCD és PLAZMA TV amiben nincs benne digitális mindigtv vevő: Ezek a tipusok is alkalmasak mindenféle vételre,de csak külön dekóderral HDMI kábellel HD minőséget nézhetünk ha HD-és adásokat kérünk.

 LCD és PLAZMA TV amit most árulnak tudják a Mindigtv és a Mindigtv extrát és van külön modulfogadó helyük: Ezek a Tv-ék már külön dekóder nélkül is alkalmassak a DVB-T vételre vagy a DVB-C vételre tehát egy CAM modullal és bele való előfízetésses kártyával lehet a Mindigtv Extrát vagy akár a kábel Tv-ét is venni HD minőségben.A műholdas vétel esetén kell a külön HD-és set top box a szolgáltatonktól.

5.HÁNY DB TV-én AKARJA NÉZNI AZ ADÁSOKAT?

1db Tv esetén nincs nagy gond bármi jó a Mindigtv Extra,kábel tv, műholdas stb. 2db vagy több Tv esetén a gond ott van,hogy csak az analóg kábel Tv és földi tető antennás vételt tudjuk elosztani.2db vagy több Tv esetében ha nézni akarjuk mindegyik Tv-hez set top box és kártya kell lehet ez kábel Tv,Mindigtv,sat,stb,a szolgáltatók kinálnak erre lehetőséget 1-2-3-4Tv-re ennél több Tv-re nem lehet már egy előfízetéssel több dekódert vagy kártyát kapni.

6.AKAR-E HD-s MINÖSÉGŰ MŰSOROKAT NÉZNI?

Mi is az a HD? Milyen HD adásokat nyújtanak a televíziós szolgáltatók? Megéri 

HD minőségű adásokat lehet kábel Tv-én,Mindigtv-én,Sat műholdas szolgáltatóknál nézni de általában plusz pénzért és a dekóder is plusz pénzért adják (kivétel a Mindigtv).

7.MENNYI PÉNZT AKAR HAVONTA FIZETNI A MŰSOROKÉRT? MENNYI PÉNZE VAN A BEKÖTÉSRE?

A legjobb ár havi díjra 890Ft/hó kb 10-15csatorna ebbe általában csak alap csatornák vannak,de van akinek ez is elég és jó a minöség bármilyen szolgáltatóval köttünk szerzödést.A különböző csomagok havi dijait megtalálják a szolgáltatók weblapján vagy itt az én weblapomon a bal oldali menüben. A bekötéskor általában 1év hüség aláírása esetén ingyen vezetik be vagy minimális 5-15000Ft-ot kell fízetni.

8.AKAR-E INTERNET és TELEFON SZOLGÁLTATÁST IS IGÉNYELNI?

Internet és telefon csak a kábeles szolgáltatóknál lehetséges.A műholdas szolgáltatóknál a B-tel vagy Antenna digitál tud adni de ö is csak a meglévő hálózatba tud szolgáltatni(T-Home,UPC).Ingyen internet a Wifi netvadász antennával lehetséges a wifi hotshop-ból (benzinkút,MCDonalds,stb)közelében 3-10Km.

9.HÜSÉG IDŐ MEGSZEGÉSE és LEMONDÁS KÖLTSÉGEI,SZOLGÁLTATÁS SZÜNETELTETÉSE?

Minden szolgáltató kér hüség időt az ügyféltől 1évet általában akciós bekötésnél.Ha a hüség idő lejárta elött lemondjuk a szerzödést vagy nem fizetünk jogosan kérhetik a szolgáltatók a bánat pénzüket ami tehetős összeg is lehet az ingyenes bekötés a szolgáltatónak pénzébe kerül anyag+szerelési díj amit kifizet a bekötéskor az ügyfél helyet. Nem szabad elfelejteni,hogy nagy a verseny az ügyfelekért,de bukni senki sem szeret és minden kárt azt az ügyféllel akarják kifizettetni ha tetszik ha nem hiába szidjuk bármelyik szolgáltattót ebben mind egyforma.Nekünk kell jól megondolni,hogy aláírunk-e 1-2év hüséget vagy inkább kifizetjük a bekötést.-------A szolgáltatás lemondása csak EMAIL,levél,személyesen irodában lehetséges a kapott eszközöket(set top box,kártya,modem,stb)mindig vigyük vissza mert kiszámlázzák kemény pénzért,mindenről kell kapnunk papírt amit örizünk meg mert hajlamosak töbször kiszámlázni mindent (saját magamon tapasztaltam) még a következő havi díjat is pedig már nem is nézzük az adást és ha hisszik hanem van olyan ember nem is kevés aki szó nélkül ezt is befízeti sok ilyen nyugdíjassal találkoztam már. Szüneteltetést általában megengedik a szolgáltatók külön pénzért évente egyszer.

10.MILYEN SZOLGÁLTATÓKKAL LEHET SZERZŐDÉST KÖTNI ÉS MILYEN FELTÉTELEKKEL?

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 11
Tegnapi: 293
Heti: 1 913
Havi: 5 072
Össz.: 1 481 999

Látogatottság növelés
Oldal: MILYEN SZOLGÁLTATÓVAL KÖSSEK SZERZŐDÉST?
ANTENNABOLT-WEBÁRUHÁZ A BP 1174.BOCSKAI U 29. - © 2008 - 2018 - sat.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: műhold lista - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »